Broers van der Heiden

Meer dan 30 jaar geleden is onze vader vanuit echte liefhebberij gestart met het fietsenmerk BSP. Als zonen zijn wij er enorm trots op dat wij de passie van onze vader hebben meegekregen én hebben kunnen voortzetten: het zelf ontwerpen en bouwen van prachtige kwaliteits fietsen.

Alfred

Alfred van der Heiden

Ik ben Alfred van der Heiden, getrouwd met Nanette en trotse papa van Noud. Naast de drukke en volle dagen bij BSP geniet ik volop van mijn gezin en steek ik daar zo veel als mogelijk tijd in. We genieten van het buitenleven, heerlijk op de fiets of een dagje uitwaaien op het strand.

De passie voor de fietsen is er met de paplepel ingegoten, al van jongs af aan ging ik elke zaterdag en in vakanties mee naar de zaak om samen met mijn vader aan de BSP fietsen te sleutelen. De techniek van de fietsen en de zakelijke kant van het leiden van het bedrijf is nu een hele mooie combinatie. Naast het feit dat ik dagelijks bezig ben met de bedrijfsvoering en zakelijke kant van ons bedrijf, probeer ik nog steeds wel elke week echt met de techniek van een fiets bezig te zijn. Doordat ik zelf de aansturing van de productie afdelingen doe waar alle BSP fietsen in elkaar gezet worden, komt ook hier weer de passie voor de techniek naar voren.

Ik vind het fijn om echt feeling te blijven houden met wat er op de markt en in mijn bedrijf gebeurt, daarom heb ik dagelijks contact met leveranciers en BSP dealers. Zo is elke dag weer anders en zorg ik ervoor dat ik precies weet wat er speelt.

Het feit dat het merk dat mijn vader is gestart onder onze vleugels groter wordt en dat steeds meer mensen tevreden op een BSP fietsen geeft mij veel voldoening. In onze woonplaats Utrecht loop ik dan ook trots rond wanneer ik op bijna elke hoek van de straat wel een BSP in het fietsenrek zie staan.

Raymond

Raymond van der Heiden

Ik ben Raymond van der Heiden en van jongs af aan al een echte fietsliefhebber. Met mijn werkzaamheden voor BSP en met een gezin met drie jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken om zelf te fietsen, maar toch minimaal 2x per week ben ik wel op mijn mtb of racefiets op de Utrechtse heuvelrug te vinden. Verder zijn er maar weinig bergtoppen in de Alpen en Dolomieten onbekend voor mij, eens per jaar ben ik hier wel om met mijn vrouw of vrienden een klein weekje heerlijk te fietsen.

De liefde voor het fietsen heb ik van huis uit natuurlijk meegekregen van mijn vader. Ik kan me niets anders herinneren dan dat ik als kind elke zaterdag en in de vakanties aan het sleutelen en bijverdienen was bij BSP: repareren, assemblage, schoonmaken, ik vond het allemaal prachtig om te doen. Hoe ouder ik ook werd, dit plezier is altijd gebleven. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Utrecht en zelfs toen ik vervolgens fulltime als Ingenieur werkzaam was heb ik daarnaast elke zaterdag nog bij BSP gewerkt.

Tot ik uit uiteindelijk besefte dat ik eigenlijk de zaterdag veruit de leukste dag van de week vond en de keuze heb gemaakt om mijn passie te volgen en bij mijn vader het bedrijf in te gaan. Inmiddels geef ik samen met mijn broer alweer meer dan 10 jaar met veel plezier leiding aan BSP en hoop ik nog veel mooie BSP fietsen voor jou te ontwerpen!