Binnenkort

De nieuwe GAEV stadsfiets

In januari 2020 lanceert BSP de GAEV.  Een stoere stadsfiets met  een strak en minimalistisch design. Raymond, de eigenaar van BSP en ontwerper van de BSP fietsen, bedacht de fiets eigenlijk voor zichzelf. Hij woont in Amersfoort en fietst vaak voor de boodschappen op zijn Metropolis Transport fiets, maar hij wilde naast de transportfiets een fiets waarmee hij gemakkelijk door de stad kon laveren.

Een fiets zonder poespas die je in elk fietsenrek kwijt kan zonder bang te zijn dat hij beschadigt. Hij bedacht een voor hem ideale fiets. de GAEV. Een uber hippe, stoere en lichte fiets voor in de stad.

Een hippe fiets ontwerpen is niet moeilijk, maar een hippe fiets die lekker fietst en goed gebouwd is, is veel moelijker. Daar lag Raymonds focus dan ook. De degelijkheid waar BSP om bekend staat uitgevoerd in een moderne strakke stijl met een knipoog naar de jaren zeventig.

De GAEV heeft een sterk stalen frame en is voorzien van dikke spaken in het voorwiel  en stevige spatborden, zodat je hem overal kan  parkeren zonder bang te zijn voor schade.

De GAEV wordt  compleet geleverd inclusief bagagedrager met snelbinders, en een moderne bel en slot. Verkrijgbaar voor 549 euro. Meer info