Ontdek BSP

Wij zijn BSP

Onze BSP fietsen, met liefde gemaakt door én voor de intensieve Nederlandse fietser. De BSP fiets is lekker robuust en kan echt tegen een stootje. Zwaarbeladen of niet. Je hoeft met een BSP fiets niet bang te zijn voor obstakels in de weg.

Lees verder

jouw BSP team

We stellen ons graag aan je voor

Een gepassioneerd team werkt vanuit Utrecht aan de ontwikkeling van jouw fietsen en e-bikes, zo ontwikkelen we fietsen voor echte fietsers door echte fietsers. Het merendeel van onze collega’s bezit een BSP fiets, voor woon/werkverkeer of gewoon voor het plezier. Zo ondervinden we alle dagelijkse uitdagingen zelf en nemen we deze verbeterpunten mee in de ontwikkeling van ons product. Cycle the Dutchway!

Lees verder

De historie

Een echt Nederlands familiebedrijf

BSP is nog één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven onder de fietsmerken. 100% gemaakt voor de Nederlandse gebruiker, door echte gebruikers.

Lees verder

Verantwoord ondernemen

leuker om alles in Holland te maken

De BSP fietsen worden op twee locaties in Nederland geassembleerd bij sociale werkplaatsen, dit gebeurd al sinds de oprichting van BSP. Voor ons is dit niet apart of bijzonder; maar kijkend naar de lage lonen landen waar de fietsen van onze collega's tegenwoordig vandaan komen maakt dit vasthouden aan onze sociale partners in Nederland ons toch wel trots.

Lees verder

BSP Metropolis Sea Shepherd Editie

BSP Metropolis Sea Shepherd Editie

De BSP Metropolis Sea Shepherd Editie is niet alleen een gave transporter, maar je ondersteunt ook Sea Shepherd met het verdedigen, beschermen en behouden van de oceanen. BSP doneert 10% van de verkoopprijs aan Sea Shepherd. Help je mee? Ga dan nu naar de winkel en kijk voor dichtstbijzijnde BSP dealer op BSP-fietsen.nl.

BSP en Sea Shepherd werken samen aan betere wereld!

Lees verder

Binnenkort

De nieuwe GAEV stadsfiets

In januari 2020 lanceert BSP de GAEV.  Een stoere stadsfiets met  een strak en minimalistisch design. Raymond, de eigenaar van BSP en ontwerper van de BSP fietsen, bedacht de fiets eigenlijk voor zichzelf. Hij woont in Amersfoort en fietst vaak voor de boodschappen op zijn Metropolis Transport fiets, maar hij wilde naast de transportfiets een fiets waarmee hij gemakkelijk door de stad kon laveren.

Lees verder