Uw service vragen

Service

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd bij ons terecht, ons team staat graag voor je klaar. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00 uur, een mail proberen wij altijd binnen 24 uur te beantwoorden. We horen graag van je!

tel: 030-2805451

mail: BSP@pmobility.com

Garantie

Heb je een mankement aan de fiets? De BSP dealer waar je de fiets hebt gekocht kan je hier ongetwijfeld goed mee helpen. De garantievoorwaarden kan je hier downloaden.

Algemeen

Met de dealer finder www.bsp-fietsen.nl/dealers/ kan je door het invullen van je woonplaats makkelijk de dealers in de regio in beeld krijgen.

Dit is niet mogelijk, onderdelen en fietsen kunnen alleen bij een BSP dealer gekocht worden. 

Nee, dit is niet mogelijk. Voor reparaties en onderhoud kan je terecht bij één van onze BSP dealers.

Mogelijk heeft jouw dealer de gewenste fiets zelf uit voorraad leverbaar. Mocht dat niet zo zijn dan kan de dealer een prima indicatie geven van de verwachte levertijd.

De juiste framemaat bereken je door de binnen beenlengte in centimeters x 0,67 (voor stadsfietsen) of x 0,66 (voor sportieve fietsen) te doen. Het correct opmeten van de binnen beenlengte doe je als volgt: ga staan met je voeten iets uit elkaar en meet vervolgens de afstand vanaf de grond tot aan je kruis. Wil je zeker weten dat je de ideale framemaat hebt uitgekozen? Laat je dan adviseren bij een BSP dealer. Natuurlijk kun je ook op het frameplaatje van je huidige fiets kijken, mits deze qua maat goed bevalt.

De maximale belasting van de voordrager is 10 kg, de maximale belasting van de achter drager is 25 kg. Het is belangrijk dat je dit gewicht niet overschrijdt om schade aan je fiets en ongelukken te voorkomen.

De slotproducenten hebben een eigen sleutelservice, deze zijn makkelijk via hen online te bestellen:

Voor AXA sleutels kunt u terecht bij AXA:. keyservice.axasecurity.com

Voor Abus sleutels kunt u terecht bij Abus: www.abus-sleutelservice.nl

Is je fiets verzekerd? Vergeet dan niet contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij over de melding van het bijmaken van een sleutel! 

Elke fiets heeft periodiek onderhoud nodig, voor een goed en passend advies hierover kan je prima bij de dealer terecht. Het goed laten onderhouden van de fiets is ook belangrijk voor het behoud van garantie, informatie hierover kan je hier terug vinden: www.bsp-fietsen.nl/garantievoorwaarden

Garantie

De BSP dealer waar je de fiets hebt gekocht is hiervoor het juiste aanspreekpunt, zij zullen een garantie aanvraag en/of mankement aan de BSP vast prima kunnen verhelpen.

De garantie voorwaarden staan online vermeld, deze kan je hier vinden.

De winkelier waar de fiets is aangekocht blijft ook dan de garantie verlener en het juiste aanspreekpunt. Mogelijk kan een BSP dealer bij je in de buurt de garantie overnemen, wanneer je in overleg gaat met deze dealer is dat vaak wel mogelijk. 

De webshop waar de fiets is aangekocht is de garantie verlener, zij zijn dan ook het juiste aanspreekpunt hiervoor.

E-bike support team van BSP

De BSP dealers hebben allemaal een eigen werkplaats maar het komt soms voor dat een reparatie aan een BSP e-bike niet direct uitgevoerd kan worden door de dealer zelf. 

Hiervoor hebben we een sterke samenwerking met de leveranciers van onze motoren, zij doen er alles aan om de BSP e-bikes zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Ook in ons eigen team hebben we de kennis in huis om snel te schakelen als er iets spaak loopt. Mede hierom kan je als BSP fietser weer snel op weg.

Het BSP team

Een gepassioneerd team werkt vanuit Utrecht aan de ontwikkeling van jouw fiets en e-bikes.

We ontwikkelen echte fietsen, voor echte fietsers, door echte fietsers. Het merendeel van het team bezit een BSP fiets voor woon/werkverkeer of gewoon voor het plezier. Zo ondervinden we alle dagelijkse uitdagingen zelf en nemen we dit mee in de ontwikkeling van onze fietsen.

BSP, Cycle the Dutchway!

Robuust BSP

Heb je de fietsen van BSP al bekeken? Een merk dat trots is op haar robuuste imago. Zo robuust zelfs dat diverse fietsverhuurbedrijven er in de stad voor kiezen om BSP fietsen te verhuren aan de toeristen zodat ze zeker weten dat ze heel terugkomen. De fietsen én de toeristen.

Een fiets krijg in Nederland heel wat te verduren. Overvolle fietsrekken, stoeprandjes, tegenwind en regen. Een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden. Wat dat dan precies is? Dat moet je ervaren. Je moet het stuur in je handen voelen en tegen de wind in kunnen trappen.