De BSP Compano is snel, stil en stijlvol. Zijn belt drive en 40 Nm Bafang-motor zorgen dat je moeiteloos pendelt tussen werk en vrije tijd, en met de Met Dual Speed achternaaf wissel je soepel tussen de verschillende versnellingen. 

De Compano is niet alleen functioneel - zijn strakke design en solide bouw maken hem ook tot een ware blikvanger op de weg. Of je nu kiest voor het dames- of herenmodel, de BSP Compano is de perfecte combinatie van prestaties, elegantie en betrouwbaarheid. Klaar om jouw reis te transformeren in een onvergetelijke ervaring.

Verkrijgbare kleuren

Dames
  • Hazy California Mat

Verkrijgbare framematen

Dames

One Size - Unisex

Bijzonderheden

de beltdrive van bsp

Voor de onderhoudsarme beltdrive gebruiken wij de CDX belt van Gates. Deze is door de toevoeging van carbon oerdegelijk en gaat ook vele kilometers mee.

De beltdrive is een kunststof aandrijfriem die vooral bekend is bij sportieve fietsen, maar tegenwoordig is de riemaandrijving ook op steeds meer stadsfietsen te vinden. De grote voordelen van een riemaandrijving versus ketting zijn:

Hij gaat tot vier keer langer mee dan een traditionele ketting. Er is minder wrijving, dus de fiets fietst lichter en makkelijker en hij maakt minder geluid tijdens het fietsen. Er is ook nauwelijks onderhoud nodig; hij hoeft niet gesmeerd te worden dus nooit meer vieze handen. De kettingkast is overbodig omdat je niet met je broek in de ketting vast kunt komen te zitten en de beltdrive niet bang is voor een beetje regen of viezigheid.

De beltdrive ziet er daarnaast ook gewoon heel mooi uit! 

hydraulische schijfremmen

Bij BSP gaan we voor hydraulische schijfremmen. Hiermee ben je verzekerd van meer dan voldoende remkracht die ook goed te doseren is.

De hydraulische schrijfrem is ideaal voor deze BSP fiets en heeft een sterke remkracht zonder dat u veel kracht hoeft te zetten. De bediening is gemaakt voor grote en kleine handen en is ook lekker stil.

Specificaties van de BSP Compano

Verkrijgbare kleuren dames
  • Hazy California Mat
Verkrijgbare framematen dames One Size - Unisex

Prijzen

€ 2199,00  

Vind een dealer