Een combi van de populaire familie fiets La Dolce Vita met een krachtige Bafang middenmotor is een combinatie welke perfect op elkaar is afgestemd. Deze familie fiets is helemaal gericht op het heerlijk fietsen, zowel met als zonder kinderzitjes.

De fiets is uitgevoerd met een bijpassende transport achterdrager, krachtige schijfremmen en de bekende fijne ruime zithouding van de niet elektrische uitvoering.

Verkrijgbare kleuren

Dames
  • Emerald Green Mat
  • Onyx black mat
  • Desert Glow Mat
  • Hazy California Mat

Verkrijgbare framematen

Dames

51cm - 57cm

Bijzonderheden

De Bafang M200 middenmotor

Wereldwijd behoort Bafang tot de grootste producenten van motorsystemen. De Bafang M200 middenmotor soepel, stil en zeer zuinig. Met een gewicht van slecht 3,2 kg en een max. koppel van 65Nm de ideale middenmotor zeker in combinatie met een Enviolo traploze versnellingsnaaf.

Met deze Bafang M200 middenmotor met 65Nm ben je verzekerd van meer dan voldoende ondersteuning, kortom een moderne, lichtgewicht en stille motor.

Dikkere spaken in de wielen

De wielen van een BSP fiets worden in onze eigen wielmakerij in elkaar gezet. Want een BSP wiel hoort de juiste spaakspanning te hebben, perfect uitgelijnd en mooi recht te zijn. Onze ervaren vaklui weten precies wat een fietswiel tot een BSP wiel maakt.

Wij gaan altijd voor echt sterke wielen, zo kiezen we altijd voor dikke spaken in het voor- en achterwiel. Klinkt logisch, maar hier onderscheiden wij ons echt mee!

ideaal met zitjes

Goed ontworpen met veel ruimte voor het zitje en het opstappen. Je kind zit ook lekker comfortabel en veilig door de zachte foamlaag op het stuur.

Specificaties van de BSP La Dolce Vita E Bafang

Verkrijgbare kleuren dames
  • Emerald Green Mat
  • Onyx black mat
  • Desert Glow Mat
  • Hazy California Mat
Verkrijgbare framematen dames 51cm - 57cm

Accu

Bij aankoop van de BSP kan je kiezen voor meerdere accu upgrade´s, zo kan je altijd kiezen voor een accu welke het beste bij je past.

450Wh
600Wh
Type accu 450Wh 600Wh
Fietsafstand tot 65 km tot 85 km
Support level 1 60-110 km 80-145 km
Support level 3 30-60 km 40-80 km
Support level 5
Gemiddeld 45-85 km 60-110 km
Meerprijs € 0 € 199